MORINGAÖLJY

Varastossa

Hinta 14,10 / 60 ml


Moringaöljy

Kylmäpuristettu

Alun perin muinaiset egyptiläiset käyttivät tätä öljyä suojaamaan ihoa ankarilta aavikko olosuhteilta.

Ihoa kosteuttava ja kirkastava, huokosia pienentävä sekä arpia tasoittava. Hyvä öljy mustapäiden ja tukkeutuneiden ihohuokosten hoitoon.

Tulehduksia ehkäisevä ja lievittävä ominaisuus.

Stimuloi kollageenin tuotantoa.

Imeytyy hyvin ihoon.

Sisältää runsaasti proteiineja, mineraaleja, vitamiineja ( A,C ja E ), antioksidantteja ja sytokineja.

Öljyn sisältämät antioksidantit auttavat ihoa suojautumaan ilman saasteilta.  Sytokiinit edistävät ihosolujen kasvua. C-vitamiini stimuloi kollageenin tuotantoa sekä kirkastaa ihon väriä.

Imeytyminen: Keskitaso

 

Ihotyypit / iho-ongelmat:

  • Rasvainen iho
  • Sekaiho
  • Ikääntyvä iho
  • Akne
  • Mustapäät
  • Ruusufinni

​Käyttö: 

  • Kasvoseerumin tai kosteusvoiteen tapaan, voit lisätä myös muutaman tipan öljyä käyttämääsi kosteusvoiteeseen.
  • Sopii myös puhdistusöljyksi ihonpuhdistukseen; levitä öljy kasvoille ja hiero hetken aikaa. Pyyhi kasvot sen jälkeen kostealla pyykeellä tai kostutetulla vanulapuilla. Lopuksi huuhtele kasvot vedellä. 
  • Hyvä öljy myös hiustuotteissa sekä kynsinauhaöljyissä. 


TARKEMMAT TIEDOT

INCI: Moringa Oleifera Seed
ALKUPERÄ: Intia / Kenia
VÄRI: Vaalean keltainen-vihreä
TUOKSU: Ominaistuoksu
SÄILYTYS: Pidä tiiviisti suljettuna, kuivassa, valolta suojattuna, tuuletetussa tilassa (<20 ° C).
PAKKAUS: 60 ml -100 ml lasipullo, muut koot PET-muovipullo
VEGAANI

Komedogeeninen luokitus: 0

RASVAHAPPOPROFIILI:

Palmitiinihappo (tyydyttynyt) 7,12 %
Palmitoleiinihappo (kertatyydyttymätön) 2,03 %
Oleiinihappo (kertatyydyttymätön) 66,51 %
Linolihappo (monityydyttymätön) 2,03 %
Alfalinoleenihappo (monityydyttymätön) 6,11 %


 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-VITAMIINI, Aktiiviaine
Hinta 10,80 / 5 ml
SAFLORI - / OHDAKEÖLJY, LUOMU
Hinta 6,60 / 60 ml
KURKKUÖLJY
Hinta 8,60 / 30 ml

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Öljyt, Kosmetiikan raaka-aineet