MONOI - VOIÖLJY

Varastossa

6,50 / 100 g


Monoiöljy

Monoiöljy on valmistettu perinteiseen tapaan uuttamalla tahitilaisia tiaré-kukkia (Tahitian gardenia Flower) puhtaaseen kookosöljyyn. Tuloksena on pehmeä, koostumukseltaan voimainen öljy, joka tuoksuu jumalalliselta, tahitilaisen puutarhan kukalta! Monoiöljyn sanotaankin olevan polynesialaisten naisten kauneuden salaisuus!

Monoiöljy imeytyy ihoon erittäin helposti ja kosteuttaa ihoa. 

Monoiöljyä voi käyttää sellaisenaan suoraan vartalovoiteena. Sitä voi myös lisätä erilaisiin hoitotuotteisiin tuomaan ihanaa tuoksua ja kosteutta.  Lisää monoiöljyä kylpyveteen ja saat ihanan tuoksuvan kylvyn.

Monoiöljyä voi käyttää myös hiuspohjan kosteuttamiseen. Levitä monoöljyä hiuspohjaan ennen shampoo pesua, hiero hetken ja pese sen jälkeen hiukset miedolla shampoolla.

Monoiöljy on erityisen suosittu kesäkäytössä.

Kukat on kerätty Ranskan Polynesiasta.

Imeytyvyys: Nopea-keskitaso

Ihotyypit / Iho-ongelmat:

  • Kaikki ihotyypit

Käyttö:

  • Sellaisenaan vartalovoiteena uimisen, saunomisen ja kylpemisen jälkeen.
  • Kosteuttavissa kasvo- ja vartalotuotteissa.
  • Laita pieni määrä Monoiöljyä kylpyveteen ja saat ihanan, tuoksuvan kylvyn.

 

TARKEMMAT TIEDOT:

INCI: Gardenia Tahitensis Flower Extract & Cocos Nucifera Oil
ALKUPERÄ: Iso-Britannia
VÄRI: Vaalea
TUOKSU: Ominainen gardenia-kukkaistuoksu, kookosaromi
KOOSTUMUS: Pehmeä voi
LIUKOISUUS: Öljyliukoinen
OMINAISUUS: Pehmentävä, kosteuttava
SÄILYTYS: Varastoi tiiviisti suljetuissa astioissa, viileässä (< 20℃), kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta.
PAKKAUS: PP-muovipurkki
VEGAANI


 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

MANGOVOI
Hinta 3,80 / 50 g
RUUSUNMARJAÖLJY, LUOMU
Hinta 7,90 / 30 ml
HELOKKIÖLJY, LUOMU
Hinta 8,10 / 60 ml

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosmetiikan raaka-aineet, Öljyt, Voit ja Vahat, Etusivu