MURUMURUVOI

Varastossa

19,40 / 100 g


MURUMURUVOI

Valmistettu luonnonvaraisena Brasilian Amazonissa kasvavan Murumuru-puun siemenistä.
Murumuruvoilla on luonnollisia tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia, jotka auttavat rauhoittamaan herkkää ja ärtynyttä ihoa. 
Murumuruvoi on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja pehmittävä. Se parantaa ihon joustavuutta estämällä kosteuden haihtumista iholta. 
Sen rauhoittavien ja kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta sopii erinomaisesti kuivalle, tulehtuneelle, epäpuhtaalle ja aknealttiille iholle. Hyvä ainesosa myös ekseema ja psoriasis iholle.

Murumuruvoi sopii erinomaisesti myös hiuksille, erityisetsi värjätyille, kuiville ja kiharoille hiuksille. Se kosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille.

Imeytyminen: Hyvä

Ihotyypit / Iho-ongelmat:

  • Kuiva iho
  • Herkkä iho
  • Ärtynyt iho
  • Epäpuhdas iho
  • Aknealtis iho
  • Ekseema
  • Psoriais

Käyttö:

  • Sellaisenaan
  • Kasvovoitee, Vartalovoiteet, Aurinkosuojatuotteet, Huulirasvat
  • Suositeltu käyttömäärä 3-100% 

 

TARKEMMAT TIEDOT:

INCI: Astrocaryum Murumuru Seed 
ALKUPERÄ: Brasilia
VÄRI: Vaalean keltainen
TUOKSU: Pähkinäinen 
KOOSTUMUS: Kiinteä
LIUKOISUUS: Öljyliukoinen
OMINAISUUS: Pehmentävä, kosteuttava
SULAMISPISTE: 32-36 ° C
SÄILYTYS: Varastoi tiiviisti suljetuissa astioissa, viileässä (< 20℃), kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta.
PAKKAUS: PP-muovipurkki
VEGAANI

Komedogeeninen arvo: 0

 

RASVAHAPPOPROFIILI:                             

Lauriinihappo  (tyydyttynyt)  47.0%
Myristiinihappo  (tyydyttynyt)    26.0%
Oleiinihappo   (kertatyydyttymätön)  12.0%
Palmitiinihappo  (tyydyttynyt)  6.0%
Kapryylihappo (tyydyttynyt)    2.0%
Linolihappo     (monityydyttymätön, Omega-6-rasavahappo)  2.0%
Palmitoleiinihappo  (kertatyydyttymätön)    2.0%
Steariinihappo  (tyydyttynyt)  2.0%
Kapriinihappo (tyydyttynyt)      1.0%

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

TAMANUÖLJY, LUOMU
Hinta 10,80 / 60 ml
RUUSUNMARJA, KUORINTA-AINE
Hinta 8,20 / 100 g
CUPUAÇUVOI
Hinta 12,10 / 100 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosmetiikan raaka-aineet, Voit ja Vahat, Etusivu