SHEAVOI / KARITEVOI, LUOMU puhdistamaton

Tuote on tilapäisesti loppu

5,70 / 100 g

SHEAVOI

Sertifioitu, puhdistamaton luomulaatuinen.

Kermainen vaaleankeltainen voi.
Saharan eteläpuolisen Savannah-Sahelin paikalliset naiset ovat käsin valmistaneet tämän perinteisen ghanalaisen tuotteen sekä kulinaarisiin että kosmeettisiin tarkoituksiin. Voi uutetaan Shea-puun pähkinöistä, jotka kasvavat Afrikan alueella. 
Sen suosio on kasvanut kosmetiikkateollisuudessa viimeisen vuosikymmenen aikana.

Sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sekä vitamiineja (A, E ja F) jotka stimuloivat kollageenituotantoa. Sheavoi on erittäin kosteuttava ja imeytyy hyvin ihoon. 
Se on luonnollinen ihoa pehmentävä aine joka palauttaa ihon kimmoisuuden. Sillä on myös tehokkaat antioksidanttiominaisuudet.

Sitä pidetään yhtenä parhaimmista ihoa ravitsevista aineosista ja siksi sitä käytetään paljon vartalovoina ja hieronnassa. Sheavoi sulaa ihanasti ihoon.

Shevoi on tehokas jo pienenä määränä.

Erinomainen tuote kuivalle, halkeilevalle, ekseema ja psoriasis iholle.

Imeytyminen: Keskitaso

Ihotyypit / iho-ongelmat:

  • Kuiva iho
  • Halkeileva iho
  • Ekseema
  • Psoriasis

Käyttö: 

  • Kasvovoiteissa,- emulsioissa, seerumeissa, balsameissa, hiustenhoitotuotteissa, huulirasvoissa, saippuoissa ja hierontaöljyissä. 
  • Kasvotuotteissa käytä max 3%.
  • Vartalotuotteissa, erityisesti raskausarpiin tarkoitetuissa voiteissa sheavoita voi käyttä enemmän kuin 3 %.

HOX! Kun lisäät sheavoita tuotteisiin, älä ylikuumenna sitä ettei se kiteydy jäähtyessään.
On parempi pitää se sulatettuna alhaisessa lämpötilassa muutama minuutti pidempään.

 

TARKEMMAT TIEDOT:

INCI: Butyrospermum Parkii
ALKUPERÄ: Ghana
VÄRI: Vaaleankeltainen/beige
TUOKSU: Ominaistuoksu
KOOSTUMUS: Kiinteä
LIUKOISUUS: Öljyliukoinen
OMINAISUUS: Pehmentävä, kosteuttava
SULAMISPISTE: 38-40c
SÄILYTYS: Varastoi tiiviisti suljetuissa astioissa, viileässä (< 20℃), kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta.

PAKKAUS: PP-muovipurkki
VEGAANI

Komedogeeninen luokitus: 0-2

RASVAHAPPORPOFIILI: 

Palmitiinihappoa  (tyydyttynyt)   2-9%
Steariinihappoa   (tyydyttynyt)   20-50%
Oleiinihappo  (kertatyydyttymätön) 40-60%
Linolihappoa  (monityydyttymätön, Omega-6-rasvahappo)  3-12%


                                           
                                          
                                     
 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
SAFLORIÖLJY, LUOMU SAFLORIÖLJY, LUOMU
Hinta 6,60 € / 60 ml
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

MANGOVOI
Hinta 3,80 / 50 g
JOJOBAÖLJY, LUOMU
Hinta 8,00 / 60 ml
KAAKAOVOI, LUOMU
Hinta 6,80 / 50 g
MONOI - VOIÖLJY
Hinta 6,50 / 100 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosmetiikan raaka-aineet, Voit ja Vahat, Etusivu