E-VITAMIINI, Aktiiviaine

Varastossa

10,80 / 10 ml


Erittäin paksu ja viskoosinen, siirappimainen tuote.

E-vitamiini on klassinen antioksidantti, joka hidastaa ikääntymisen vaikutusta ja tehostaa ihon verenkiertoa. Välttämätöntä käytettäväksi ikääntyvän ihon  hoitovoiteissa, geeleissä ja seerumeissa.
Se estää kosteuden menetystä iholla, joten on erityisen hyvä kuivalle iholle
Se toimii huokosten syväpuhdistajana ja auttaa tasapainottamaan talituotantoa.
Auttaa suojaamaan ihoa ympäristösaasteiden, kuten pakokaasujen, ankarien sääolosuhteiden ja auringon säteilyn aiheuttamilta vaurioilta.
E-vitamiini on välttämätöntä arpeutuneen ja vaurioituneen ihon korjaamisessa. Suositellaan käytettäväksi akneihon hoitotuotteissa.
E-vitamiini ehkäisee hiustenlähtöä sekä kosteuttaa hiuspohjaa. 

Tokoferoli auttaa suojaamaan kosmeettisia valmisteita hapettumiselta. Se ei sisällä gluteenia eikä ole johdettu vehnästä. 

Käyttö:

  • Käyttömäärä 0,5 - 5%.
  • Öljyliukoinen. Voidaan käyttää pieninä määrinä vesipohjaisissa geeleissä.
  • Vähintään 0,5%: n lisääminen öljysekoitteisiin, voiteisiin ja emulsiovoiteisiin on vähimmäismäärä, joka auttaa hidastamaan tuotteen hapettumista.
  • Antioksidanttipitoisiin voiteisiin E-vitamiinia tulee käyttää 1-2%
  • Toimii hyvin sheavoin kanssa arpien vähentämiseksi.
  • Sillä on erinomainen synergia C-vitamiinin kanssa antioksidanttina.

TARKEMMAT TIEDOT:

INCI: Tocopherol (mixed)
ALKUPERÄ: Alankomaat / Saksa
VÄRI: Oranssin punainen /punaruskea
TUOKSU: Melkein tuoksuton
KOOSTUMUS: Siirappimainen
KÄYTTÖMÄÄRÄ: 0,5-5%
OMINAISUUS: Antioksidantti

LIUKOISUUS: Öljyliukoinen
HUOMIOITAVAA: Voi aiheuttaa allergisen reaktion
SÄILYTYS: Varastoi tiiviisti suljetuissa astioissa, viileässä, kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta.
PAKKAUS: Lasipullo

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

GLYSERIINI, Luomu
Hinta 4,40 / 50 ml
RUUSUVESI, LUOMU
Hinta 10,50 / 60 ml

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosmetiikan raaka-aineet, Aktiiviaineet