FRANKINSENSI, LUOMU

Tuote on tilapäisesti loppu

12,90 / 10 ml

Sertifioitu, luomulaatuinen 100% eteerinen öljy.

Aromi on uskomaton! Frankinsensi on Egyptissä jo viisityhatta vuotta sitten tunnettu niin sanottu Pyhä öljy. Tänäkin päivänä sitä käytetään edistämään meditatiivisia kokemuksia.
Frankinsensi auttaa syventämään hengitystä, rauhoittaa hengitystä, lievittää stressiä ja ahdistusta, auttaa rentoutumista, mielenterveyttä ja meditaatiota. 
Erinomainen öljy ikääntyvälle iholle sekä tulehtuneelle iholle sen soluja uudistavan vaikutuksen vuoksi.

Vaikutus:

  • Antiseptinen, kosteuttava, jäntevöittävä, soluja uudistava, nestettä poistava, rauhoittava, ruoansulatusta edistävä, sileitä lihaksia vahvistava.
  • Palauttaa kasvojen ihon sävyn, tasoittaa ryppyjä.

Ihotyypit / iho-ongelmat:

  • Rasvainen iho
  • Ikääntyvä iho
  • Akne
  • Pigmenttiläiskät
  • Arvet
  • Haavat

​Käyttö:

  • Anti-age hoitovoiteissa
  • Arpivoiteissa
  • Istumakylvyissä ( virtsatievaivoihin)
  • Tuoksulyhty -> rauhoittaa ja renotuttaa

 Sekoittuu hyvin useimpien puu- ja kukkaisöljyjen  kanssa ja on erittäin monipuolinen öljy seoksissa. 

Appelsiini
Basilika
Geranium
Greippi
Laventeli
Mustapippuri
Mänty
Patsuli
Santelipuu
Sitruunamelissa


TARKEMMAT TIEDOT:

INCI: Boswellia serrata oil
ALKUPERÄ: Intia
TUOKSU: Lämmin, savuinen, ripaus sitruuna-aromia
SÄILYTYS: Tuote on vakaa huoneenlämmössä. Suojaa sytytyslähteiltä.
                    Varastoi tiiviisti suljetuissa astioissa, viileässä, kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta.
PAKKAUS: Lasipullo

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

MEHILÄISVAHA, LUOMU
Hinta 9,40 / 100 g
JOJOBAÖLJY, LUOMU
Hinta 5,60 / 60 ml
EUCALYPTUS, LUOMU
Hinta 4,90 / 10 ml
E-VITAMIINI, Aktiiviaine
Hinta 5,40 / 5 ml
JOJOBAVAHA
Hinta 10,90 / 100 g

Selaa tätä tuoteryhmää: Eteeriset öljyt