BAOBABÖLJY, LUOMU

Varastossa

Hinta 7,30 / 60 ml


Baobaböljy

Kylmäpuristettu, sertifioitu, luomulaatuinen ihonhoitoöljy.

Tässä öljyssä on runsaasti Omega 3, 6 & 9 välttämättömiä rasvahappoja sekä A-,E-ja D3-vitamiinia.

Ihoa pehmentävä ja ravitseva öljy on myös tulehduksia rauhoittava. 

Imeytyy hyvin ihoon.

Sopii hyvin ikääntyvälle ja herkälle iholle.

Erinomainen öljy raskausarpien ehkäisyyn.

Imeytyminen: Keskitaso

 

Ihotyypit / Iho-ongelmat:

  • Ikääntyvä iho
  • Herkkä iho
  • Raskausarpien ehkäisyyn


Käyttö:

  • Baobaböljyä voidaan käyttää vartalovoiteissa, vartaloöljyissä, kosteusemulsioissa, voiteissa, hiustenhoitotuotteissa,
    hierontaöljyissä sekä se on hyvä parranajon jälkeen.
  • Sopii hyvin myös hierontaöljyksi.
  • Voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoittaa muiden ihonhoitoöljyjen kanssa.


TARKEMMAT TIEDOT

INCI: Adansonia digitata (Baobab) Seed Oil
ALKUPERÄ: Madagaskar/ Etelä-Afrikka/ Ghana
VÄRI: kullan värinen
TUOKSU:mieto pähkinän tuoksu

SERTIFIOINTI: Luomu, Cosmos
SÄILYTYS: Pidä tiiviisti suljettuna, kuivassa, valolta suojattuna, tuuletetussa tilassa (lämpötiloissa <20 ° C). Pidä poissa mahdollisista sytytyslähteistä. Vältä liiallista kosketusta hapen kanssa.
PAKKAUS:
60 ml -150 ml lasipullo, muut koot PET-muovipullo
VEGAANI
Komedogeeninen luokitus: 2

RASVAHAPPOPROFIILI:                              

Palmitiinihappo (tyydyttynyt) 22.2 %
Palmitoleiinihappo (kertatyydyttymätön)        -
Steariinihappo (tyydyttynyt)   3.5 %
Oleiinihappo (kertatyydyttymätön)   35.4 %
Linolihappo (monityydyttymätön, Omega-6) 30.1 %
Linoleenihappo (monityydyttymätön, Omega-3)   0.46 %

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
AVOCADOÖLJY, LUOMU AVOCADOÖLJY, LUOMU
Hinta 8,10 € / 60 ml
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

MANGOVOI, LUOMU
Hinta 7,60 / 100 g
ARGANÖLJY, LUOMU
Hinta 12,30 / 60 ml
RUUSUNMARJAÖLJY, LUOMU
Hinta 7,90 / 30 ml
APRIKOOSINKIVIÖLJY, LUOMU
Hinta 7,70 / 60 ml
MONOI - VOIÖLJY
Hinta 6,50 / 100 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosmetiikan raaka-aineet, Öljyt