KAHVIÖLJY

Varastossa

12,10 / 30 ml


Coffee Green Oil

Kylmäpuristettu.

Kahviöljy valmistetaan kylmäpuristamalla vihreistä kahvipavuista, jotka kasvavat lunnonmukaisena Brasiliassa. 

Kahviöljy on yhä suositumpi kosmeettisissa valmisteissa stimuloivien ominaisuuksiensa vuoksi. Se uudistaa, kosteuttaa ja kiinteyttää sekä vähentää turvotusta. Kofeiini, erityisesti hiustenhoitotuotteissa, tiedetään hiuksia vahvistavasta ja kiiltoa antavasta ominaisuudesta. 

Vihreällä kahviöljyllä on hienovarainen, mutta ainutlaatuinen tuoksu, joka on vihreä ja raikas. Sillä on erinomainen koostumus fytosteroleja, antioksidantteja, E-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja, joten se on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja ylellisimmistä ihonhoitoainesosista.

Kahviöljy antaa buustia kollageeni ja elastiinin luonnolliselle tuotannolle. Se myös kosteuttaa, puhdistaa ja vähentää turvotusta. Kahviöljyllä voi myös olla hyötyä selluliitin vähentämiseen.

Kahviöljy sopii hyvin monenlaisiin ihon - ja hiustenhoitotuotteisiin sekä sitä voi myös käyttää sellaisenaan.
Se soveltuu myös hierontaöljyksi.

Imeytyminen: Nopea

Ihotyypit / Iho-ongelmat:

  • Ikääntyvä iho
  • Kuiva iho
  • Rasvainen iho
  • Psoriaasis
  • Ekseema
  • Selluliitti
  • Turvonneet silmänympärykset

Käyttö:

  • Sellaisenaan tai sekoitettuna muihin öljyihin / voidepohjiin
  • Laajasti erilaisissa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa
  • Selluliittivoiteet /- öljyt
  • Hierontaöljynä (kasvot ja vartalo)


TARKEMMAT TIEDOT

INCI:Coffea Arabica Seed Oil
ALKUPERÄ: Brasilia
VÄRI: Keltainen / Kultainen
TUOKSU: Paahdettu kahvi
KOOSTUMUS: Neste
LIUKOISUUS: Öljyliukoinen
KÄYTTÖMÄÄRÄ: 1-100%
OMINAISUUS: Uudistaa, kosteuttaa, kiinteyttää, vähentää turvotusta
SÄILYTYS: Säilytä tiiviisti suljetussa pakkauksessa valolta suojattuna kuivassa, hyvin tuuletetussa tilassa (lämpötilassa < 20 ° C). 
PAKKAUS: 30-150 ml lasipullo, muut koot PET-muovipullo
VEGAANI

Komedogeeninen  luokitus: 1

 

RASVAHAPPOPROFIILI:

Palmitiinihappo (tyydyttynyt) 8.8 %
Steariinihappo ( tyydyttynyt) 3.2%
Oleiinihappo (kertatyydyttymätön) 27.3 %
Linolihappo (monityydyttymätön) 58.9 %

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

BAKUCHIOL ÖLJY
Hinta 9,60 / 30 ml
MONOI - VOIÖLJY
Hinta 6,50 / 100 g
KURKKUÖLJY
Hinta 8,60 / 30 ml
SACHA INCHI, LUOMU
Hinta 12,70 / 30 ml
ARGANÖLJY, LUOMU
Hinta 12,30 / 60 ml

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosmetiikan raaka-aineet, Etusivu, Öljyt