RIISILESEVAHA


Tuote on tilapäisesti loppu

Riisilesevaha


Tämä kestävästi valmistettu luonnon kasvivaha syntyy sivutuotteena riisinleseöljyn uutto- ja suodatusprosessissa. Prosessissa valmistuu kiinteää, vaaleankeltaista vahaa pellettimuodossa. Riisilesevahaa käytetään yleisesti emulsion sakeuttajana, hyytelöimisaineena ja antioksidanttina.

Riisilesevaha sopii hyvin huultenhoitovalmisteisiin ja aurinkotuotteisiin sekä iho- ja hiustuotteisiin. Vaha vahvistaa ja sakeuttaa formulaatiota ja siksi se sopii erityisen hyvin huulivoiteisiin. Tuotekehityksessä riisilesevaha on hyvä, kustannustehokas vaihtoehto kandelilla- ja karnaubavahalle. Se on väriltään vaalea ja se on veteen liukenematon. Sillä on korkea sulamispiste.

  • Kestävän kehityksen ainesosa, koska on riisinleseöljytuotannon sivutuote.
  • Korkea sulamispiste, veteen liukenematon.
  • Sopii huultenhoitotuottesiin, aurinkotuotteisiin sekä  iho- ja hiustuotteisiin.
  • Vahvistaa ja sakeuttaa formulaatioita, ja siksi sen vahvuus on erityisesti huultenhoitotuotteissa.
  • Hyvä vaihtoehto karnauba- ja kandelillavahalle.

Käyttö:​

  • Huultenhoitotuotteet
  • Aurinkotuotteet
  • Iho- ja hiustuotteet

TARKEMMAT TIEDOT

INCI: Oryza Sativa Bran Cera Wax
ALKUPERÄ: Meksiko
VÄRI: Valkoinen
TUOKSU: Tuoksuton
KOOSTUMUS: Pelletti
SULAMISPISTE: 78.8℃
LIUKOISUUS: Öljylikukoinen
SERTIFIOINTI: Ei sertifiointia
SÄILYTYS: Pidä tiiviisti suljettuna, kuivassa, valolta suojattuna, tuuletetussa tilassa ( <20 ° C).
PAKKAUS: Pussi, sulkunauhakiinnitys
VEGAANI

 

Selaa tätä tuoteryhmää: Voit ja Vahat