GLYSERYYLI STEARAATTI, Emulgaattori


Tuote on tilapäisesti loppu

2,90 / 50 g

Glyseryyli stearaatti SE on kasviperäinen, glyseriinin ja steariinihapon monoesteri. 

Käyttökelpoinen emulgaattori w/o emulsioiden valmistukseen. 

Glyseryyli stearaattia käytetään useimmiten o/w - tuotteiden stabilointi - ja sakeutusaineena.
Voidaan käyttää myös rinnakkaisemulgaattorina.
Liukenee öljyyn.

 

Käyttö:

  • Lisää öljy- tai emulgaattorifaasiin.
  • Käyttömäärä 4-8%.

Käyttökohteet:

  • Aurinkovoiteet, hiustenhoitotuotteet, voiteet, emulsiot ja antiperspirantit

 


TARKEMMAT TIEDOT:

INCI: Glyceryl Stearate
ALKUPERÄ: EU
VÄRI:Vaalea
TUOKSU: Mieto
SULAMISPISTE: 55 astetta
PH-ALUE: 6,8 - 8,2
KÄYTTÖMÄÄRÄ: 4-8 %
LIUKOISUUS: Öljyliukoinen
SÄILYTYS: Tuote on vakaa huoneenlämpötilassa. Suojaa sytytyslähteiltä. Varastoi tiiviisti suljetuissa astioissa, viileässä, kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta ja kosteudesta.
OMINAISUUS: w/o emulgaattori, anioninen, rinnakkaisemulgaattori, o/w emuslioiden stabiloija / sakeuttaja.
PAKKAUS: Pussi, sulkunauhakiinnityksellä
VEGAANI

 

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

GLYSERIINI, Luomu
Hinta 4,40 / 50 ml
E-VITAMIINI, Aktiiviaine
Hinta 10,80 / 5 ml

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosmetiikan raaka-aineet, Emulgaattorit