VESIMELONIÖLJY

2,50 / 100 ml


Vesimeloninsiemenöljy

Puhdistettu, expeller pressed: Puristin tai "ruuvipuristin" on kone, joka puristaa siemeniä ja pähkinöitä ontelon läpi ja käyttää voimakasta kitkaa ja painetta öljyn poistamiseen. Tämän prosessin aikana ei lisätä lämpöä, mutta koska siemenet puristetaan kitkan avulla, syntyy lämpöä (noin 140-210˚ F). Kun siemenet on puristettu, öljy poistetaan. Yleensä siemenet jäävät puristimeen muodostaen kovan "tiilen", jota voidaan myöhemmin käyttää eläinten rehuna.

Vesimeloniöljy on yksi uusimmista markkinoille tulleista öljyistä. Kuitenkin sen historia on pitkä. Sen kosteuttava vaikutus on ollut arvostettu jo muinaisten egyptiläisten ajoilta ja edelleen sitä käytetään laajalti Namibiassa muun muassa palasaippuoiden valmistukseen. Sen perinteisen käytön akneen taipuvaisen ihon hoitoon taas ajatellaan olevan peräisin Amerikasta.

Vesimeloniöljy toimii antioksidanttina sisältämänsä E-vitamiinin ansiosta. Sitä pidetään myös anti-inflammatorisena ja uudistavana sen suuren linolihappopitoisuuden vuoksi. Siksi sitä suositellaan ikääntyneelle, ärtyneelle, tulehtuneelle ja allergiaan taipuvaiselle iholle.

Vesimeloni on oksidatiivisesti hyvin epästabiili öljy. Siksi puhdas vesimeloniöljy tulisi sekoittaa stabiileimpiin öljyihin tai antioksidantteihin. Kokeile valmistaa vaikkapa yövoiteeksi ikääntyvälle iholle hellävarainen, uudistava ja rentouttava ihoöljy sekoittamalla vesimeloniöljyyn eteeristä ruusuöljyä.

Puhdistettu vesimeloninsiemenöljy on tuoksuton, hyvin kevyt ja nopeasti imeytyvä öljy.
Se sopii erinomaisesti pohjaöljyksi erilaisiin tuotteisiin. Sopii myös hoitoöljyksi sellaisenaan tai lisättynä erilaisiin seoksiin. 

Öljy ei ole rasvainen, joten se kosteuttaa hyvin sekä ihoa että hiuksia. Koska puhdistettu vesimeloninsiemenöljy on hajuton, siihen voi hyvin lisätä mitä tahansa tuoksuvia öljyjä. Öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja.


•    Rasvaton, kevyt öljy, joka sopii sekä iholle että hiuksille.
•    Kosteuttava
•    Hajuton, joten öljyyn on helppo lisätä erilaisia tuoksuja.
•    Sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja.
•    Tekee hiukset silkkisen sileiksi.
•    Imeytyy nopeasti.
•    Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja.
•    Oiva pohjaöljy eksoottisiin tuotteisiin.
•    Ikääntyneelle, ärtyneelle, rasvaiselle ja akneen tai allergiaan taipuvaiselle iholle.


Imeytyminen: Nopea

Ihotyypit / Iho-onglemat:

  • Akne
  • Rasvainen iho
  • Ikääntynyt iho
  • Ärtynyt iho
  • Allergiaan taipuvainen iho

Käyttö:

  • Iholle ja hiuksille 
  • Sellaisenaan hoitoöljyksi tai lisättynä erilaisiin öljyseoksiin
  • Pohjaöljyksi erilaisiin kasvo- ja vartalotuotteisiin

 

TARKEMMAT TIEDOT
INCI: Citrullus Lanatus Seed Oil
ALKUPERÄ: Afrikka
VÄRI: Väritön - vaalean keltainen
TUOKSU: Tuoksuton
SERTIFIOINTI: Ei sertifiointia
SÄILYTYS: Pidä tiiviisti suljettuna, kuivassa, valolta suojattuna, tuuletetussa tilassa ( <20 ° C).
PAKKAUS: 60 ml -100 ml lasipullo, muut koot PET-muovipullo
VEGAANI

Komedogeeninen luokitus: 1

RASVAHAPPOPROFIILI:                                   

Palmitiinihappo (tyydyttynyt)    11,0 %  
Palmitoleiinihappo (kertatyydyttymätön)  0.1 %
Steariinihappo (tyydyttynyt)    3.5 %
Oleiinihappo ( kertatyydyttymätön)  24.2 %  
Linolihappo (monityydyttymätön, Omega-6)  59.8 %
Linoleenihappo (monityydyttymätön, Omega-3)  0.2 %
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

KAHVIÖLJY
Hinta 12,10 / 30 ml
KEHÄKUKKAÖLJY, LUOMU
Hinta 4,30 / 60 ml

Selaa tätä tuoteryhmää: Öljyt